vakantie in oostenrijk

 appartementen en pension

Appartementen en pension
Outdoor sporten
Farmersgolf
Lesachtal Oostenrijk

 

Zomer in het Lesachtal

Het zomerseizoen start in april en eindigt in oktober. Genieten van zon, prachtige uitzichten, flora en fauna, zuivere lucht en wandelen over almweiden en bospaden langs kabbelende beekjes en stromende watervallen. Uitrusten in een echte almhut en genieten van heerlijke specialiteiten en dranken.

 

Wandelmogelijkheden

Er is 300 km aan bewegwijzerde wandelroutes te vinden: voor jong en oud, ervaren en onervaren wandelaar zijn verschillende mogelijkheden. Zo zijn er ook meerdaagse tochten, door de Kärnischen Alpen of de Lienzer Dolomiten te maken en zo van berghut naar berghut te wandelen, al dan niet onder begeleiding. Een aantal aan te raden wandeldoelen vanuit het Lesachtal zijn: Wolayersee 1967m., Hochweissteinhaus 1867m., Porzehutte 1942m., Filmoorhutte 2350m.,Mittagskoffel 2281m. of de Obstansersee hutte 2304m., Golzentipp 2261m.

Vanuit Hartlerhof kunt u in 1,5 uur de Steineckeralm bereiken. Dit is zeker een aanrader!

Zomer op hartlerhof

 

Andere zomer activiteiten

Wilt u liever een andere activiteit ondernemen, dan zijn hier zeker mogelijkheden voor in en buiten het Lesachtal. Zo kunt u een mountainbike tour naar Lienz maken, paardrijden door de bergen, goudzoeken of rodelen van een zomerrodelbaan. U kunt ook denken aan een dagtocht naar grotere steden als Salzburg of Venetie (IT), beiden op ca. 2,5 -/3 uur afstand. Indien gewenst kunnen wij uw vervoer regelen.

 

Sportief

Meer actie kunt u beleven tijdens diverse wild water rafting- en canyoning tochten. Ook hier wordt onderscheid gemaakt tussen jong en oud en onervaren en ervaren deelnemers. Bent u liever hoog en droog; dan kunt u paragleiden (enkele sprong of meerdaagse cursus) of parachutespringen

Daarnaast kunt u een uniek duikvlucht  maken in de hoogste bungy schommel van Europa. Kortom: u hoeft niet stil te zitten!

Appartementen-Pension Hartlerhof  •  Fam. Emmy & Huub Traag  •  Niedergail 4  9653  Liesing

www.hartlerhof.com   •   www.farmersgolf.at   •  info@hartlerhof.com

Tel: +43(0)6649165888  •  Tel: +31 (0)316-343324   •   +31 (0)622202614