vakantie in oostenrijk

 appartementen en pension

Appartementen en pension
Outdoor sporten
Farmersgolf
Lesachtal Oostenrijk

 

Appartementen-Pension Hartlerhof

 

Het Lesachtal, met de plaatsen Birnbaum, Liesing, St. Lorenzen en Maria Luggau, ligt ingebed tussen de Kärnischen Alpen en de Lienzer Dolomieten. Vakantie in het Lesachtal is vakantie in een mooie, landschappelijke omgeving. Het dal is tot landschap van het jaar én tot het milieuvriendelijkste dal uitverkozen. Door haar centrale ligging midden in het dal is Hartlerhof enerzijds een goede plaats voor mensen die tot rust willen komen, anderzijds een goede startlocatie voor mensen die hun vakantie actief willen doorbrengen. Het is een oase van rust en - ideaal voor mensen die van wandelen houden - is er 300 km. aan gemarkeerde wandelwegen en bovendien nodigen de Gailtaler Wandelweg en de Karnische Höhenweg uit tot meerdere wandeldagen en huttentochten. In de talrijke berghutten zoals b.v. de Steineckeralm en ook in de plaatselijke restaurants worden traditionele streekgerechten aangeboden

Welkom op appartementen en pension Hartlerhof

 

Waar ‘s zomers vooral de wandelaars, bergbeklimmers en mountainbikers hun hart kunnen ophalen en zo de ontmoeting met de ongekende natuur en uitdagingen tot in het extreme aangaan, en dat in het mooiste hoogdal van de Alpen, zo is de winter een eldorado voor skiërs, langlaufers, tourskiërs en sneeuwschoenwandelaars.

 

Het Lesachtal heeft een heel actief verenigings- en cultuur-leven dat het hele jaar door voor jong en oud een afwisselingrijk programma bied. Comfortabele hotels, gasthöfe en pensions tot vakantie bij de boer, staan garant voor een zeer persoonlijk en individueel aanbod voor een onvergetelijke vakantie.

En sinds juli 2007 is er de 1e boerengolfbaan van Oostenrijk op Hartlerhof (zie index en foto’s over boerengolf)

 

Appartementen-Pension Hartlerhof  •  Fam. Emmy & Huub Traag  •  Niedergail 4  9653  Liesing

www.hartlerhof.com   •   www.farmersgolf.at   •  info@hartlerhof.com

Tel: +43(0)6649165888  •  Tel: +31 (0)316-343324   •   +31 (0)622202614